Finse Catself komt weer naar Pekela

catself2016flyerCATSELF is een singer-songwriter uit Finland, maar ze verblijft een aantal periodes per jaar in Groningen. Haar stijl verschilt nogal van de rest in het genre. Geen liefdesliedjes of (liefdes)verdriet en andere clichés, maar liedjes over de natuur, dromen, Zeemeerminnen, liften in Spanje, vissen en vissers, dronken Finnen, weglopende katten, aangereden herten, door bliksem getroffen konijntjes en de Apocalypse.

Dit is de tweede keer dat Catself een optreden voor Pekelpop verzorgt. In 2014 verzorgde ze een prachtig optreden in een tent aan de H. Hinderstraat in Oude Pekela. 27 November a.s. zal ze echter een intiem huiskamerconcert verzorgen aan de Veemstede in Oude Pekela. Zie de evenementen op deze website of meld je aan via Facebook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

vijf + 6 =